Make
App ontwikkeling

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is integreren van software en automatiseren van bedrijfsprocessen een noodzaak voor bedrijven die streven naar efficiëntie en groei. Door je software te publiceren op de Make apps-marktplaats, voeg je niet alleen een extra kanaal toe voor de distributie van je applicatie; je plaatst je oplossing in het hart van de digitale ecosystemen van duizenden potentiële klanten.

🔗 Naadloze integratie

De aanwezigheid van je software op de Make apps-marktplaats zorgt ervoor dat je software gemakkelijk kan worden geïntegreerd in complexe workflows. Dit verhoogt niet alleen de waarde van jouw software, maar maakt het ook een essentiële schakel in het digitale ecosysteem van een organisatie.

🌍 Wereldwijd bereik

Stel je software ter beschikking aan een breed scala van bedrijven, van opkomende start-ups tot gevestigde ondernemingen, elk op zoek naar optimalisatie van hun processen. Deze zichtbaarheid is niet alleen lokaal maar ook wereldwijd, en tapt in op een diverse markt die verlangt naar oplossingen die de productiviteit stroomlijnen.

🔍 Slimme zichtbaarheid

Onderdeel worden van de Make apps-marktplaats is een strategische zet die je software in het zicht plaatst van potentiële gebruikers die actief op zoek zijn naar automatiseringsoplossingen

Onafhankelijke softwareleveranciers met Make-apps merken dat hun klanten sneller, diepere en bredere API-integraties bouwen, met een lager risico op klantverloop en met een grotere maandelijkse terugkerende omzet.

Op het internet is bijna alles met elkaar te verbinden, zolang het maar over een API beschikt. Maar met de enorme diversiteit aan platformen online, is het voor Make een uitdaging om ze allemaal direct te integreren. Daarom zijn al de belangrijkste platformen beschikbaar binnen Make. Echter, bij het zoeken naar een specifiek en mogelijk minder bekend platform, kun je merken dat deze niet standaard in de Make marktplaats aanwezig is. Geen zorgen, Make heeft een oplossing ontwikkeld om ook deze behoeften te vervullen. Ben je geïnteresseerd in hoe dit werkt?

Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat en er gestreefd wordt naar een vlotte toegang tot de Make marktplaats, wordt er gezorgd voor voortdurende bijscholing. Zo kan men altijd het beste resultaat verwachten.

Make
Verbind je tools, automatiseer je succes.

Om je te ondersteunen in je integratie en automatisatie behoeftes zal Make de voorkeur genieten. Dit platform geeft eindeloze mogelijkheden om jouw online platformen met elkaar te laten communiceren.

Intuïtief Gebruik

Gebruiksvriendelijkheid is prioriteit bij Make, wat zorgt voor een aangename ontwikkelervaring.

Rijke App-Marktplaats

Met meer dan 1700 software-integraties biedt de app-marktplaats direct inzetbare oplossingen, aangevuld met Make's uitgebreide toolkit.

Uitgebreide Flexibiliteit

Make introduceert een flexibel model dat integratie met nog niet officieel ondersteunde platformen mogelijk maakt.

Topbeveiliging

Gezien de verwerking van veel data, staat veiligheid centraal bij Make, een principe dat zeer serieus genomen wordt.

Hoe kunnen we helpen?